2 December

I helgen så var det match, vi vann! Gick dock inte så bra för den matchen. Men matchen i onsdags var kanonbra och vi vann den också! Det är alltid härligt att vinna och laget är underbart :)
Igår började praktiken som kommer vara i 10 veckor framåt, den slutar den 16 februari! Jag fyller till och med åt på min praktik då jag blir 19 jäkla år!! Jag kan knappt tro det, för jag känner mig verkligen inte som 19 år? Jag känner mig mer som en liten barnslig unge som apar och skuttar omkring! Jag vill inte bli vuxen!
Just nu sitter jag i köket i "mitt" "stora" hus, ingen som är hemma! Både mammi och pappi jobbar kväll. Fast mamma är cirka 50 meter ifrån mig, så får gå dit och kolla på bingo om jag vill. Haha. Kul. När mamma sa att de skulle spela bingo på sitt jobb, då tänker jag mig som i filmer, ni vet en stor lokal med massvis bord och stolar och vi varje plats sitter en pensionär med en lott, medan längst fram sitter en gubbe och rulla kulor med siffror på i en liten järnbur. Haha men så är det nog inte där! haha tror jag.
Hur som helst jag sitter i köket och har precis bakat klart två stycken kladdkakor! En ska jag ha med mig morgon och en ska vi äta ikväll! MUMS FILIBABBA! Som sagt den kakan jag ska ha med i morgon verkar vara perfekt! För på toppen är den hård och sen blir den mjukare längre ner, fast på botten verkar den hur kletig som helst!!! Undrar hur den smakar, men den verkar som sagt vara jättemumsig, så länge den inte bara blir för kladdig! Jag har den sista kakan inne nu, hoppas den blir likadan som den första för då vet jag på ett ungefär hur den första blir! Här har ni receptet om ni vill ha en perfekt kladdkaka!
Ingredienser
(12-16 port)
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
Garnering:
florsocker
Till servering:
vispad grädde eller glass och frukt
Gör så här
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.